ENKELT TRICK FÖR ATT FÅ MER I PLÅNBOKEN

Det är slående hur en sak som ofta fanns förut, både att klippa ut i tidningar och som en bonus från butiker själva, har blivit allt ovanligare. Det är inte lika ofta gemene man står vid kassan och betalar med rabattkuponger längre. Inte ens restaurangfavoriten Rikskuponger syns till lika ofta längre. Då pratar jag alltså om rabattkupongen i fysisk form. Den är det mest pensionärer som använder nu för tiden, när de står i kassan på Hemköp och tar några extra sekunder på sig. Oftast gör de ingenting, eftersom de är kalkylerande nog att gå och handla när ”Svensson” och ”Svenssons fru jobbar”, samt ”Svenssons barn” går i skolan. Det vill säga mitt på ljusa dagen.

På ett sätt är det synd att rabattkupongen håller på att försvinna. Det ger alla, till och med En Riktig Karl, chansen att spara in några surt förvärvade slantar och lägga dem på något annat istället. Oavsett om man sparar till det nya FIFA-spelet, ett nytt gymkort eller att bara kunna bjuda någon på en finare utekväll och stå för notan är extra klirr i kassan alltid välkommet.

Å andra sidan är det inte så konstigt. Vi blir allt mer upptagna, har allt mer att tänka på, omger oss allt mer av ett konstant brus i form av sociala medier och push-notiser – så vi orkar helt enkelt inte tänka på att klippa ut och plocka fram en rabattkupong som kan spara oss en femtiolapp varje gång vi storhandlar nere på Konsum. Det är inget konstigt. Vi är bara människor.

Däremot kan rabattkupongernas modernare kusin från storstan, rabattkoder på nätet, verkligen vara något. I takt med att e-handeln har blivit allt enklare kan vi göra allt fler av våra inköp på nätet. Och när vi gör det går det att använda en portal som www.rabattkodsidan.se för att få alla köp billigare.

www.rabattkodsidan.se finns erbjudanden på en mängd olika butiker. Oavsett om du behöver nya glasögon, kläder, ett Viaplay-paket, bläck till skrivaren eller ja, you name it, så finns en rabattkod där som gör inköpet enklare och billigare. www.rabattkodsidan.se är enkel att använda och med hjälp av sökfunktionen hittar du alla tänkbara erbjudanden bara ett knapptryck bort. Med en sådan lättnavigerad och smidig sida är det numera enklare att få rabatt på nätet än att plocka upp en bonus på din lokala matbutik

Det är ett enkelt sätt att fixa mer klirr i kassan, utan att du ens behöver tänka på det.

enriktigkarl / november 7, 2015 / Hem