Överaska din pojkvän

När man är i ett förhållande finns det åtminstone två tillfällen per år som blir lite kluriga. Det handlar så klart om födelsedagen och julen. För man vill ju gärna ge sin pojkvän något fint och någonting han uppskattar. Dock är det inte alltid så att fantasin är på ens sida och i takt med att datumet för födelsedagen närmar sig är det lätt att känna lite panik. Man vill inte köpa något hastigt dagen innan som är helt ogenomtänkt.

Det är med andra ord alltid bra att vara ute i god tid. Börja fundera någon månad innan och kika runt på nätet. Vill du ge honom en rolig present kan du till exempel titta här där det finns en hel del läckra prylar att välja mellan som kan passa!

Upplevelse för er båda

Om din budget är lite större kan du ge din pojkvän en upplevelse som är för er båda två. En härlig och mysig helg på ett spa är nog uppskattat av de flesta. Eller en weekend i någon storstad i Europa. Men har du inte en sådan budget kan du ju fortfarande ge en upplevelse i present. Det kan räcka gott och väl med att du bjuder honom på middag på hans favoritrestaurang eller ordnar en smarrig picknickkorg och åker iväg.

Beroende på hur mycket han fyller kan ett elegant armbandsur, en plånbok i skinn eller någon het teknikpryl vara presenter som faller honom i smaken. Det ska ju helst vara något som han kan titta på och minnas att han har fått av dig i födelsedagspresent.

enriktigkarl / december 12, 2015 / Hem